”Gavlerinken har blivit som helig mark för oss”

Hemsidan träffade tre killar från ”RIA hela människan” och för de killarna så har besöken i Gavlerinken haft en helt annan betydelse. Genom RIA och Brynäs IF har de hittat vägen tillbaka.

Läs mer

Tillsammans sänker vi ungdomsarbetslösheten

Över 3 000 ungdomar (18-24 år) är idag inskrivna hos Arbetsförmedlingen som arbetslösa. Det ska Brynäs IF:s sociala verksamhet, En bra start, nu vara med och förändra genom praktikplatser.

Läs mer

Barnkonventionens dag 2016

Tisdagen den 15 november är det Barnkonventionens dag i Gavlerinken Arena. Då kommer över 2000 elever från Gävles skolor att vara på plats för att fira barnkonventionen.

Läs mer

Ledare för en dag

Förra veckan arrangerades för andra året i rad Ledare för en dag av Ung Företagsamhet och Brynäs IF:s verksamhet En Bra Start. 10 UF-alumner och 10 företagsledare möttes under två dagar.

Läs mer

Ledarskapsakademin våren 2016 har startat

Tisdagen den 8 mars drog vårens Ledarskapsakademi igång och samtliga ledare träffades i Gavlerinken för en första samling. Dagen avslutades med en sedvanlig presentation på isen i första periodpaus under Brynäs IF:s hemmamatch mot Frölunda HC.

Läs mer om Ledarskapsakademin

Från världsrekord till utbildade ambassadörer

Allt började på Barnkonventionens dag 2015 då 4000 barn från Gävles skolor satte New Guiness World Records i matematik i Gavlerinken Arena. Nu sprids den pedagogiska metoden som användes vid rekordlektionen i Gävle kommuns skolor.

Läs mer

 

Samarbete med Matakuten

Brynäs IF:s sociala verksamhet En bra start och Matakuten har inlett ett samarbete som kommer att gynna Gävles barn och unga, och de mest utsatta grupperna i samhället.

Läs mer