Tillsammans bygger vi framtidens föreningsliv

Torsdagen den 2 juni samlade En bra start för andra gången idrottsföreningar från hela Gävleborg för att föra dialog och tillsammans arbeta fram nya kreativa lösningar för hur vi som föreningar kan bli en ännu starkare och hållbar samhällskraft.

Läs mer


Examination i Ledarskapsakademin

Torsdagen den 19 maj var det dags för vårens deltagare i Ledarskapsakademin att examineras. Det gjordes i samband med att Gefle IF tog emot Örebro SK på Gavlevallen under torsdagskvällen.

Läs mer

Tillsammans är vi en kraft att räkna med i regionen

Idrottsföreningar från hela Gävleborgs län samlades i Gavlerinken den 8 mars för att tillsammans diskutera hur idrottsrörelsen kan bli en starkare samhällskraft.

Läs mer


Succe för Playday

Över 1500 sportlovslediga barn tog chansen att prova på cirkus, baseball, boccia, rugby, dans och flera andra aktiviteter när Playday anordnades för tredje gången i Gavlerinken Arena tisdag den 1 mars.

Läs mer

Samarbete med Matakuten

Brynäs IF:s sociala verksamhet En bra start och Matakuten har inlett ett samarbete som kommer att gynna Gävles barn och unga, och de mest utsatta grupperna i samhället.

Läs mer

Den rena dräkten

Vi vågar påstå att vår reklamfria matchdräkt som bärs av både vårt herr- och damlag är den viktigaste dräkten i hockey-Sverige. Den är en symbol för det arbete vi gör för barns rättigheter, men också ett bevis för att våra partners går från exponering till samhällsnytta. De partners som tidigare satt på dräkten är nu istället med och jobbar i verksamheten En bra start. Dessutom samlar den in pengar till UNICEF. För varje såld souvenirtröja går 10% av intäkten till UNICEF.

Klicka här för mer information