Ansök till Ledarskapsakademin!

Är du en ideell ledare som vill stärka ditt ledarskap? Ta chansen att utvecklas i vår ledarskapsutbildning för ledare som arbetar med barn och unga i olika verksamheter. Utbildningen är kostandsfri och pågår i tio veckor. Höstens utbildning startar 6:e oktober. Läs mer


Regionträff i Hudiksvall

Lördagen den 27 augusti, i samband med träningsmatchen mellan Brynäs-Leksand i Hudiksvall samlades även det regionala föreningsnätverket i En Bra Start för en workshop om att utveckla sin verksamhet.

Läs mer

Samarbete med Matakuten

Brynäs IF:s sociala verksamhet En bra start och Matakuten har inlett ett samarbete som kommer att gynna Gävles barn och unga, och de mest utsatta grupperna i samhället.

Läs mer

Den rena dräkten

Vi vågar påstå att vår reklamfria matchdräkt som bärs av både vårt herr- och damlag är den viktigaste dräkten i hockey-Sverige. Den är en symbol för det arbete vi gör för barns rättigheter, men också ett bevis för att våra partners går från exponering till samhällsnytta. De partners som tidigare satt på dräkten är nu istället med och jobbar i verksamheten En bra start. Dessutom samlar den in pengar till UNICEF. För varje såld souvenirtröja går 10% av intäkten till UNICEF.

Klicka här för mer information


Succe för Playday

Över 1500 sportlovslediga barn tog chansen att prova på cirkus, baseball, boccia, rugby, dans och flera andra aktiviteter när Playday anordnades för tredje gången i Gavlerinken Arena tisdag den 1 mars.

Läs mer