Tillsammans sänker vi ungdomsarbetslösheten

Nu kan du som företagare tillsammans med Brynäs IF och En Bra Start påverka och förändra. Över 3 000 ungdomar (18-24 år) är idag inskrivna hos Arbetsförmedlingen som arbetslösa. Det ska Brynäs IF:s sociala verksamhet, En bra start, nu vara med och förändra genom praktikplatser.

Läs mer

Kostnadsfri föreläsning 

Föreläsning

Tillsammans med UNICEF Sverige ger En Bra Start dig möjligheten att lyssna till föreläsningen Att möta Barn på flykt, kostnadsfritt. Föreläsare är Lars H Gustafsson som är en av de ledande inom området.

Läs mer och anmäl dig här

Barnkonventionens dag 2016

Tisdagen den 15 november är det Barnkonventionens dag i Gavlerinken Arena. Då kommer över 2000 elever från Gävles skolor att vara på plats för att fira barnkonventionen.

Läs mer

”Gavlerinken har blivit som helig mark för oss”

Hemsidan träffade tre killar från ”RIA hela människan” och för de killarna så har besöken i Gavlerinken haft en helt annan betydelse. Genom RIA och Brynäs IF har de hittat vägen tillbaka.

Läs mer

Ledare för en dag

Förra veckan arrangerades för andra året i rad Ledare för en dag av Ung Företagsamhet och Brynäs IF:s verksamhet En Bra Start. 10 UF-alumner och 10 företagsledare möttes under två dagar.

Läs mer

Ledarskapsakademin våren 2016 har startat

Tisdagen den 8 mars drog vårens Ledarskapsakademi igång och samtliga ledare träffades i Gavlerinken för en första samling. Dagen avslutades med en sedvanlig presentation på isen i första periodpaus under Brynäs IF:s hemmamatch mot Frölunda HC.

Läs mer om Ledarskapsakademin