Börje Salming blir ambassadör för En bra start

Brynäs IF har gjort klart med ytterligare en ambassadör för En bra start. Det är Börje Salming som nu gör Nicklas Bäckström och Jakob Silfverberg sällskap som ambassadörer för Brynäs IF:s verksamhet vid sidan av isen.

–Det känns fantastiskt kul att Börje Salming blir ambassadör för En bra start, säger Johan Cahling, verksamhetsansvarig för En bra start. Börje är en Brynäs- och nationalikon som kommer att göra stor nytta i vårt nationella arbete i En bra start. Börje är en kämpe som brinner för att alla barn ska få en bra start i livet, dessutom är han redan starkt engagerad i UNICEFs arbete så Börje känns som en perfekt ambassadör för oss.

En bra start kommer att ha några få utvalda ambassadörer som alla ska ha hög trovärdighet och vara respekterade av allmänheten. De ska vara med och bidra positivt till Brynäs IF och En bra starts verksamhet och varumärke.

– Det ska bli otroligt roligt och jag är stolt över att få vara en del av En bra start och arbetet med att alla barn ska få en chans till en bra start i livet, säger Börje Salming. Jag hoppas kunna hjälpa till genom mitt agerande och att jag syns i olika sammanhang. Det här arbetet är väldigt viktigt och något jag stödjer till fullo. Vi måste gå samman och fortsätta kämpa för människors och framför allt barns rätt till en trygg och bra uppväxt.

Som ambassadörer kommer Börje Salming bland annat att synas i kommunikationen kring En bra start, och delta vid olika kampanjer. Han ska också bidra med sitt nätverk och sin kompetens för att förstärka verksamheten.