Hjälp oss att sänka ungdomsarbetslösheten - delta på vår Speed-Date!

På vår Speed-date får arbetsgivare chansen att möta arbetssökande ungdomar som vill lära sig mer om arbetslivet och knyta nya kontakter genom praktikplats

 

Gävleborgs län har under en lång tid toppat listorna för högst ungdomsarbetslöshet i Sverige. Detta är något vi på Brynäs IF, genom En bra start, vill ändra på. Därför samordnar vi tillsammans med Arbetsförmedlingen Speed-date-aktiviteter för att sänka arbetslösheten.

Praktik har visat sig vara en effektiv väg för ungdomar att komma in i arbetslivet eller ta steget till vidareutbildning. På en Speed-date får ni arbetsgivare chansen att möta arbetssökande ungdomar som vill lära sig mer om arbetslivet och knyta nya kontakter genom en praktikplats hos er i 3 månader, enligt En bra starts modell.

Tillsammans har vi möjlighet att öppna dörrarna till praktiska erfarenheter och ge vårt läns ungdomar en första rad på sin CV.

Nästa speed-date kommer att äga rum den 15 september klockan 07.30-09.30 på Arbetsförmedlingen i Gävle.

Är du och ditt företag intresserade av att delta samt vara med att skapa nya möjligheter för ungdomarna och göra en samhällsinsats för regionen, anmäl er då till caroline.markstrom@brynas.se eller via telefon 073-633 33 70. 
Tillsammans gör vi skillnad och skapar morgondagens samhälle!


Här kan du läsa mer om vår Praktikmodell >>> 


En bra start arbetar för att skapa sammanhang där gemenskapen stärker utvecklingen för barn och unga. Med nya sätt att aktivera partners och driva samverkan mellan samhälle och näringsliv, bryter vi ny mark för hur en idrottsförening kan bli en stark kraft i sin samtid.