Gymnasiesärskolan på besök

Tillsammans med en bra start genomförde gymnasiesärskolan på Polhem en heldag för eleverna hos Brynäs IF och Gavlerinken Arena. Dagen bjöd på guidning, skridskoåkning och möte med idoler.

Det var ett 90-tal elever och lärare som samlades i entréhallen i Gavlerinken kl.10 i måndags morse. Det var förväntansfulla elever som stod med sin packning, hjälm och klubba, för att få dagsinformationen av En bra starts projektledare, Kristian Nervik Nilsen.

Under lunchen kunde de se Brynäs A-lag som var på isen och tränade. Många av eleverna skyndade sig ner efter maten för att hinna få en pratstund med någon av Brynässpelarna. Dagen började med en rundvandring i Gavlerinken och alla dess krypin. Touren gick från entréplan till fjärde etage högst upp i hallen, ner till korridorerna och omklädningsrummen innan den ledde till restaurangen där det åts en bit god mat för att samla på sig lite ny energi.

Dagen avslutades med att eleverna själv fick snöra på sig skridskorna för att få egen tid på isen. Och till mångas lycka fick de sällskap av Adam Brodecki och Oskar Lindblom som visade sina bästa skills med puck och klubba.

Publicerad: 2015-01-28