Höstens ledarskapsakademi har examinerats

Nyligen avslutades höstens ledarskapsakademi där nio deltagare under tolv veckor har utvecklat sitt ledarskap och fördjupat sig i aktuella frågeställningar.

 

Nio deltagare har under hösten gått i ledarskapsakademin som drivs av Brynäs IFs sociala verksamhet En bra start. Utbildningen varvar grundläggande ledarskapsteori med övningar och bygger på varje deltagares eget engagemang i reflektioner och diskussioner.


Per Tapper var en av deltagarna under höstens utbildning.

-Jag är väldigt nöjd med utbildningen, fantastisk bra! Den gav en bra helhet och övergripande om ledarskap, den kändes komplett. För mig var det väl investerad tid och jag känner redan nu efter någon vecka efter avslutad utbildning att jag har nya verktyg att använda. Just förståelse för olikheter och diagnoser som kan finnas i olikheter. Utbildningen hade ett bra upplägg och vi var en väldigt härlig grupp.

 

Kommer du rekommendera andra att anmäla sig till vårens utbildning?

-Ja absolut jag har redan tipsat flera personer om att anmälan sig.

 

Veronica Åström Mabrouk, var en annan av deltagarna under höstens utbildning

-Väldigt innehållsrik och väldig bred utbildning, trots att det är fåtal tillfällen så får man med sig mycket. Det var olika ämnen varje gång och innehållet var komprimerat så det var lätt att ta till sig de olika delarna. Vi hade otroligt bra föreslärare, och avslutet där vi fick besöka Grindens verksamhet sticker ut såklart, otroligt berörande. Men på olika sätt gjorde alla föreläsare avtryck. Från utbildningen har jag fått många nya lärdomar att använda som redskap. Det gav mig en lust att fortsätta studera kring ledarskap för barn och ungdomar.


Kommer du rekommendera andra att anmäla sig till vårens utbildning?

-Skulle absolut rekommendera att gå, framför allt de som jobbar skolor förskolor, ja egentligen allas om arbetar med barn säger Veronica.

 


I Ledarskapsakademins utbildning får ideella föreningsledare chans att vidareutveckla sitt ledarskap och fördjupa sig i aktuella frågeställningar tillsammans med andra goda ledare. Vi genomför utbildningen två gånger per år, en på våren och en på hösten, och vi har plats för upp till 12 deltagare per gång.


Nästa utbildning i ledarskapsakademin startar under våren 2018.

Läs mer och ansök här >>>