Inspirationsföreläsning med Jim Thuresson

Tillsammans med SISU Idrottsutbildarna arrangerade En bra start och Brynäs IF en första nätverksträff som riktade sig till barn- och ungdomsledare.

Lördagen den 25 april hölls den första nätverksträffen i En bra starts Ledarskapsakademi. Då var basketprofilen och inspiratören Jim Thuresson på plats och pratade om positivt ledarskapen i Gavlerinken Arena.

Budskapet Jim gav till åhörarna var vikten av att berömma och bekräfta det positiva och det som fungerar. Om barnen och ungdomarna har roligt och får utöva sin idrott på sina villkor så kommer de att utvecklas och kommer att göra underverk.

– Det var en väldigt inspirerande föreläsning, säger Maria Sundman, verksamhetsutvecklare En bra start. Det var helt rätt och skönt att höra dessa budskap, och jag skulle önska att det skulle se ut så i alla idrottsföreningar. Efteråt var jag fylld av positiva känslor och hopp om framtiden

Nedan kan ni se och höra Jim Thuresson själv svara på frågor om hur han tycker man blir en positiv ledare, och hur man skapar en positiv förening.