Bli Världsförälder med Brynäs IF

Som världens första hockeyklubb har Brynäs IF ett långsiktigt samarbetsavtal med världens ledande barnrättsorganisation UNICEF. Den gemensamma utgångspunkten för samarbetet är att arbeta för alla barns rättigheter och att bidra till att barnkonventionen efterlevs. Tillsammans arbetar vi för alla barn.

Spelare från Brynäs IF är världsföräldrar genom UNICEF och tillsammans arbetar vi för alla barn!

Brynäs IF driver just nu en kampanj där Brynäsare från hela Sverige välkomnas engagera sig som världsföräldrar genom Brynäs IFs samarbete med UNICEF.

Som Världsförälder stöttar du UNICEFs arbete för utsatta barn runt om i världen genom autogiro varje månad. UNICEF fördelar hjälpen efter behov och dina pengar går till barn över hela världen. De barn som är mest utsatta får hjälp först.


Som Världsförälder är du med och kämpar vid barnens sida varje dag, året runt. Tack vare att du ger regelbundet kan UNICEF planera långsiktigt för framtiden och skapa varaktiga förändringar för barnen.Anmäl dig som världsförälder idag!

Som Världsförälder hos UNICEF ger du pengar varje månad och är med i kampen för att skapa en bättre värld för alla barn. Anmäl dig snabbt och enkelt med mobilt BankID, BankID, Telias e legitimation eller via hemsänd blankett. Självklart kan du stoppa ditt autogiro när du vill, att vara Världsförälder är helt frivilligt.