Lek & Aktivitet

Varje barn har rätt till lek, vila och fritid
Barnkonventionen, artikel 31

I En bra starts aktiviteter kan alla barn vara med. De är helt fria från krav på prestation, förkunskaper, egen utrustning eller material och det kostar inget att delta.

Med Gavlerinken Arena som mötesplats har vi möjlighet att tillsammans med andra aktörer och föreningar erbjuda många aktiviteter för barn, samtidigt under samma tak. Varje höst- och sportlov anorndar vi Playday tillsammans med ett 20-tal andra aktörer. Förutom en rolig dag för alla barn, hoppas vi att barnen hittar just sin fritidsaktivitet att fortsätta med, hos någon av alla aktörer på plats.

Hockey för alla är En bra starts egna aktivitet som gör det möjligt för barn att prova på skridskor och hockey utan att behöva ansluta sig som medlem i en förening. För att göra det möjligt för fler barn att ha kul på skridskor delar En bra start ut utrusning till andra hockeyklubbar i Gästrikland som i sin tur erbjuder skridskoaktiviteter till barn i sitt närområde.

Brynäs damlag genomför aktiviteter för unga tjejer i syfte att stärka deras självkänsla och identitet under konceptet Tjejer för tjejer. Aktiviteterna planeras och genomförs tillsammans med framförallt Idrottsförbundet i Gävleborg. 

Nästa playday i Gavlerinken

Tisdag den 31 oktober 2017