Organisation

En bra start är ett verksamhetsområde inom Brynäs IF och verksamheten styrs därmed av Brynäs IFs ledningsgrupp. Strategiskt rådgivande till ledningsgruppen är styrgruppen för En bra start. Styrgruppens medlemmar kommer från Brynäs IF, Unicef och våra huvudpartners Gävle kommun, Länsförsäkringar, Bauer och Bilbolaget. Huvudpartners är naturligtvis också med och bidrar på olika sätt i utförandet av verksamheten.

Bidrar i verksamheten gör också våra officiella partners. Officiella partners idag är BillerudKorsnäs, Gevalia, AB Gavlegårdarna, Gävle Energi, Intersport och Clockwork.

Förutom huvudpartners och officiella partners är också olika samarbetspartners med sin kompetens med och stärker vårt arbete. Idag har vi bland annat samarbeten med Arbetsförmedlingen, Ung Företagssamhet, Mattecentrum och Matakuten.

I den dagliga verksamheten, tillsammans med våra olika partners, är hela Brynäs IF engagerade, allt ifrån våra herr- och damspelare, vårt Arenabolag till administrativa funktioner på kansliet.