Vår organisation

En bra start är ett verksamhetsområde inom Brynäs IF och verksamheten styrs därmed av Brynäs IFs ledningsgrupp. Strategiskt rådgivande till ledningsgruppen är styrgruppen för En bra start. Styrgruppens medlemmar kommer från Brynäs IF, UNICEF Sverige och våra huvudpartners Bauer, Bilbolaget, Gävle kommun och Länsförsäkringar. Huvudpartners är naturligtvis också med och bidrar på olika sätt i utförandet av verksamheten.

Bidrar i verksamheten gör också våra officiella partners. Officiella partners idag är BillerudKorsnäs, Clockwork, Gevalia, AB Gavlegårdarna, Gävle Energi och Intersport.

Förutom huvudpartners och officiella partners är också olika samarbetspartners med sin kompetens med och stärker vårt arbete. Idag har vi bland annat samarbete med Arbetsförmedlingen, Ung Företagssamhet, Mattecentrum och Matakuten.

I den dagliga verksamheten, tillsammans med våra olika partners, är hela Brynäs IF engagerade, allt ifrån våra herr- och damspelare, vårt arenabolag Gavlerinken Arena och administrativa funktioner på Brynäs IF kansli.

 

Klicka här för att se kontaktuppgifter till våra medarbetare >>>