Bauer Hockey är världens främsta designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrustning. Företaget grundades i Kitchener, Ontario, i Kanada, 1927, då Bauer tog fram den första skridskon där en skena fästes på en känga, vilket kom att förändra hockeyn helt. Sedan dess har Bauer fortsatt utvecklingen av branschens mest eftertraktade produkter, däribland de oerhört framgångsrika produktserierna SUPREME ®, VAPOR ® och NEXUS ®.

– Vi är mycket glada över detta förnyade och utökade samarbete med Brynäs IF och En bra start, säger Marcus Johnsson, Marketing Manager, Europe, Bauer Hockey. Vi ser fram mot en spännande resa tillsammans med Brynäs IF, både på och vid sidan av isen. Barnen och barns möjligheter till en bra uppväxt ligger oss varmt om hjärtat. Det ska bli mycket intressant att se vad vi tillsammans med sådant starkt och socialt varumärke som Brynäs IF kan åstadkomma för att fler barn ska få en bra start på livet.

 Bilbolaget


Bilbolaget 1935 startar bröderna Gustaf och Sven O Persson Bilbolaget i Sundsvall som sedan starten sålt Volvo. Sedan dess har vi kontinuerligt utvecklat verksamheten med flera anläggningar och märken. Idag säljer vi både personbilar och lastvagnar. Vi finns på 8 orter, i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Ljusdal. Sandviken, Sundsvall, Söderhamn och Timrå. I Gävleborg säljer vi Volvo, Renault och Dacia och erbjuder service och mjukvaror till dessa märken. Vårt kundlöfte är ”med personlig omtanke” något vi alltid strävar efter.Länsförsäkringar Gävleborg är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vår idé är att skapa trygghet för människor och företag som lever och verkar här - i Hälsingland och Gästrikland. Hos oss hittar du inte bara försäkringar för livets alla lägen, vi är också en uppskattad bank och en heltäckande fastighetsförmedling. För oss på Länsförsäkringar Gävleborg är det viktigt att vara involverad i samhället vi verkar i och som kundägt bolag är vi måna om att engagera oss i sammanhang där vi gör verklig nytta.

– Det här är något som vi ser stor potential i, inte bara i Gävle utan i hela vårt län. Tillsammans med Brynäs IF, UNICEF, andra föreningar, organisationer och företag ska vi kraftsamla för att skapa mer nytta och sysselsättning för många barn och ungdomar. På lång sikt är detta ett förebyggande arbete som också kommer att resultera i färre skador, vilket är positivt för alla, inte bara för våra kunder, säger Per-Ove Bäckström, vd i Länsförsäkringar Gävleborg.

 

 

 

Gävle är det bästa av många världar. Här finns både tryggheten och nyfikenheten. Vi gillar närheten som gör livet lite enklare. Vi gillar också möjligheten att ta oss vidare ut i världen, 60 minuter till Arlanda är nära.

– Brynäs sociala engagemang och samarbetet med UNICEF är helt avgörande för vår satsning. Att en stor och omtyckt klubb med många goda förebilder vill stötta barn och ungdomar är viktigt för en stad växer och utvecklas säger Jörgen Edsvik kommunalråd, Gävle kommun.