Sandvik Coromant är ledande inom verktyg för skärande bearbetning, bearbetningslösningar och kompetens som driver industristandarderna framåt samt innovationer som efterfrågas inom skärande bearbetning idag och framöver. Utbildningsstöd, omfattande FoU-investeringar och starka kundrelationer säkerställer utvecklingen av bearbetningsteknik som förändrar, leder och driver framtidens tillverkning. Sandvik Coromant är en del i den globala Sandvikkoncernen, äger över 3 100 patent över hela världen, har cirka 8.000 anställda och finns i 150 länder.

- Jag är väldigt glad och stolt att vi på Sandvik Coromant kommer att arbeta nära UNICEF Sverige och En bra start framåt. Tillsammans har vi ambitionen att stödja hälsa, lärande och utveckling. Och vi tycker att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet att följa sina drömmar och att utbilda sig på ett bra sätt. På Sandvik Coromant är vi fast beslutna om att göra en positiv inverkan och få barn och ungdomar att se de stora möjligheterna i livet och att växa och utvecklas i en trygg och inkluderande miljö för att hjälpa dem att få en bra början på livet! UNICEF Sverige, En bra start och Sandvik Coromant har alla ambitionen att växa tillsammans som partners och utmana varandra, allt för att kunna stödja och bidra bättre år för år, säger Björn Roodzant, Vice VD Sandvik Coromant, marknad och kommunikation.

www.sandvik.coromant.com

 

Bauer Hockey är världens främsta designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrustning. Företaget grundades i Kitchener, Ontario, i Kanada, 1927, då Bauer tog fram den första skridskon där en skena fästes på en känga, vilket kom att förändra hockeyn helt. Sedan dess har Bauer fortsatt utvecklingen av branschens mest eftertraktade produkter, däribland de oerhört framgångsrika produktserierna SUPREME ®, VAPOR ® och NEXUS ®.

– Vi är mycket glada över detta förnyade och utökade samarbete med Brynäs IF och En bra start, säger Marcus Johnsson, Marketing Manager, Europe, Bauer Hockey. Vi ser fram mot en spännande resa tillsammans med Brynäs IF, både på och vid sidan av isen. Barnen och barns möjligheter till en bra uppväxt ligger oss varmt om hjärtat. Det ska bli mycket intressant att se vad vi tillsammans med sådant starkt och socialt varumärke som Brynäs IF kan åstadkomma för att fler barn ska få en bra start på livet.

 Bilbolaget


Bilbolaget 1935 startar bröderna Gustaf och Sven O Persson Bilbolaget i Sundsvall som sedan starten sålt Volvo. Sedan dess har vi kontinuerligt utvecklat verksamheten med flera anläggningar och märken. Idag säljer vi både personbilar och lastvagnar. Vi finns på 8 orter, i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Ljusdal. Sandviken, Sundsvall, Söderhamn och Timrå. I Gävleborg säljer vi Volvo, Renault och Dacia och erbjuder service och mjukvaror till dessa märken. Vårt kundlöfte är ”med personlig omtanke” något vi alltid strävar efter.Länsförsäkringar Gävleborg är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vår idé är att skapa trygghet för människor och företag som lever och verkar här - i Hälsingland och Gästrikland. Hos oss hittar du inte bara försäkringar för livets alla lägen, vi är också en uppskattad bank och en heltäckande fastighetsförmedling. För oss på Länsförsäkringar Gävleborg är det viktigt att vara involverad i samhället vi verkar i och som kundägt bolag är vi måna om att engagera oss i sammanhang där vi gör verklig nytta.

– Det här är något som vi ser stor potential i, inte bara i Gävle utan i hela vårt län. Tillsammans med Brynäs IF, UNICEF, andra föreningar, organisationer och företag ska vi kraftsamla för att skapa mer nytta och sysselsättning för många barn och ungdomar. På lång sikt är detta ett förebyggande arbete som också kommer att resultera i färre skador, vilket är positivt för alla, inte bara för våra kunder, säger Per-Ove Bäckström, vd i Länsförsäkringar Gävleborg.

 

 

 

Gävle kommun är som huvudpartner delaktig i helheten för En bra start, som syftar till social hållbarhet genom att stötta barn och unga utifrån barnkonventionen. Gävle kommuns fokus i projektet är skolsamverkan, lek och aktivitet samt opinion och påverkan. Ersättningen från Gävle kommun ingår som en del i ett samarbetsavtal om sammanlagt 4 miljoner kronor per år där 2,5 miljoner kronor går till verksamheterna inom En bra start. Avtalet mellan Gävle kommun och En bra start inleddes 2014 och sträcker sig fram till 2019.