Våra nyckelspelare

En bra start är stolta och glada över att kunna samarbete med stora, starka och modiga bolag som vill vara med och förändra samhället.

Våra partners

Våra partners är avgörande för En bra starts utveckling. De är med och möjliggör att vi kontinuerligt kan utveckla verksamheten. Det är tillsammans med alla våra partners som vi kan göra en bra verksamhet för alla barn.

En bra start har både Huvudpartners och Officiella partners som stödjer oss och är med och driver verksamheten framåt.

Huvudpartners är medlemmar i styrgruppen för En bra start och är därmed också delaktiga i den strategiska utvecklingen av hela verksamheten.

Våra Officiella partners är delaktiga i utvecklingen och genomförandet av enskilda delområden och aktiviteter i verksamheten.

Dessutom finns ett antal samarbetspartners som samarbetar med oss ute i de olika verksamheterna.

VI GÖR DET MÖJLIGT

HUVUDPARTNERS

Huvudpartners är våra absolut största nyckelspelare i vår strävan för att ge barn och unga En bra start i livet. Som huvudpartners sitter dessa bolag i styrgruppen för EBS:s verksamhet.

Länsförsäkringar Gävleborg

LF Gävleborg är ett av 23 kundägda, lokala och självständiga försäkringsbolag inom länsförsäkringsgruppen. Vår idé är att skapa trygghet för människor och företag som lever och verkar här – i Hälsingland och Gästrikland. 

SANDVIK Coromant

Sandvik Coromant är ledande inom verktyg för skärande bearbetning, bearbetningslösningar och kompetens som driver industristandarderna framåt samt innovationer som efterfrågas inom skärande bearbetning idag och framöver. 

Gävle kommun

Gävle kommun är som huvudpartner delaktig i helheten för En bra start, som syftar till social hållbarhet genom att stötta barn och unga utifrån barnkonventionen. 

BAUER

Bauer Hockey är världens främsta designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrustning. Företaget grundades i Kitchener, Ontario, i Kanada, 1927.

OFFICIELLA PARTNERS

Som officiella partners till Brynäs IF och En bra start är dessa bolag aktiva i arbetet för kommande generationers framtid.

GÄVLE ENERGI

 

CLOCKWORK

 

GEVALIA

 

BillerudKorsnäs

 

INTERSPORT

 

BILBOLAGET GÄVLEBORG
Så säger andra

”Stor potential”

Det här är något som vi ser stor potential i, inte bara i Gävle utan i hela vårt län. Tillsammans med Brynäs IF, UNICEF, andra föreningar, organisationer och företag ska vi kraftsamla för att skapa mer nytta och sysselsättning för många barn och ungdomar. På lång sikt är detta ett förebyggande arbete som också kommer att resultera i färre skador, vilket är positivt för alla, inte bara för våra kunder

Per-Ove Bäckström, VD Länsförsäkringar Gävleborg

”Spännande resa”

Vi är mycket glada över detta förnyade och utökade samarbete med Brynäs IF och En bra start. Vi ser fram mot en spännande resa tillsammans med Brynäs IF, både på och vid sidan av isen. Barnen och barns möjligheter till en bra uppväxt ligger oss varmt om hjärtat. Det ska bli mycket intressant att se vad vi tillsammans med sådant starkt och socialt varumärke som Brynäs IF kan åstadkomma för att fler barn ska få en bra start på livet.

Marcus Johnsson, Marketing Manager, Europe, Bauer Hockey