Har du hört talas om Brynäs IF:s arbete för hållbarhet och verksamheten En bra start? EBS Ledare handlar om social hållbarhet – ett verksamhetsområde där vi utbildar ideella ledare i just ledarskap.

Vi kallar utbildningen ledarskapsakademin, vilken hittills har nått och stärkt 103 ledare i sitt ledarskap.

Nu är det dags för nästa grupp att få en helt kostnadsfri utbildning. Är du en av dem som får chansen?

Klicka här för att läsa om Ledarskapsakademin våren 2020!

Är du en ideell ledare som arbetar med barn och ungdomar och vill stärka ditt ledarskap tillsammans med andra ledare? Då kan En bra starts populära Ledarskapsakademi vara något för dig! Nu är det dags att ansöka om plats till höstens kurs.

En bra start söker dig som vill utvecklas som ledare. Du kan vara ung som gammal, erfaren eller helt ny i din roll. Viktigt är att du känner ett högt engagemang, har glöden och viljan att komma vidare i din utveckling.

Ledarskapsakademin är en del av Brynäs IF:s verksamhet En bra start. Utbildningen omfattar 10 träffar där utbildningsperioden till höstens kurs är mellan v. 40 och v. 48. Den hålls kvällstid på varierande veckodagar (inte fredagar) med avslutning i slutet av november.

Varje pass varar tre timmar och det är viktigt att du kan och har möjlighet att vara med vid (helst) varje tillfälle.

Utbildningen varvar teori, praktik samt gästföreläsningar och bygger på varje deltagares eget engagemang i reflektioner och diskussioner.

Till höstens utbildning finns max 15 platser, och där kan du ansöka om en plats. Ansökningsperioden är 28 augusti-13 september. Vi välkomnar alltså din skriftliga ansökan senast den 13 september!

Klicka här för att läsa om Ledarskapsakademin våren 2020!