Brynäs IF och En bra start samarbetar med Gästriklands Ishockeyförbund.

Målet är klart – att skapa bättre förutsättningar och möjligheter för fler att hitta en väg till ishockeyn.

— Vi har ett enda syfte och det är att skapa glädje och få fler att spela hockey, säger Per Falkenström, ledamot i Gästriklands Ishockeyförbund.

”I lagsport anses hemmaplan vara en fördel. Men det är inte bara den jublande publiken eller det sista bytet som skapar fördelen. Utan framför allt tryggheten i att känna sig hemma. Det är en trygghet som hjälper till att skapa modigare beslut både på och utanför isen. Som bygger välmående och presterande individer och lag. Som ger större bredd och vassare spets Att komma in i hallen ska vara som att komma till sitt andra hem. Och när det krävs – sitt första. En plats anpassad efter varje individs unika förutsättningar, skapad för att ge de bästa resultaten i flera dimensioner. Med rätt verktyg, kunskap och stöd kan vi skapa den platsen.” – hemmaplansmodellen.se.

Klicka här för att läsa mer om Hemmaplansmodellen!

Hockey för alla är ett samarbete mellan Brynäs IF och En bra start, Gästriklands Ishockeyförbund samt ishockeyföreningar i Gävle och Sandviken. Tillsammans förser vi ishallar i kommunerna med utrustning för att alla ska få en möjlighet att testa på ishockey. Ett arbete som nu kommer att knytas närmare med ishockeyförbundets Hemmaplansmodellen.