Är du en ideell ledare som arbetar med barn och ungdomar och vill stärka ditt ledarskap tillsammans med andra ledare?

Då kan En bra starts populära Ledarskapsakademi vara något för dig!

Hittills har vi nått och stärkt över 100 ledare i sitt ledarskap och nu är det dags för nästa grupp att få en helt kostnadsfri utbildning. Vårens utbildning kommer på grund av covid-19 att vara helt digital. Men ur det skapas också möjligheten för dig som inte bor nära Gävle att delta.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANSÖKAN!

En bra start söker dig som vill utvecklas som ledare. Du kan vara ung som gammal, erfaren eller helt ny i din roll. Viktigt är att du känner ett högt engagemang, har glöden och viljan att komma vidare i din utveckling.

Ledarskapsakademin är en del av Brynäs IF:s verksamhet En bra start. Utbildningen omfattar 10 digitala träffar där utbildningsperioden till vårens kurs är mellan vecka 9 och vecka 17. Den hålls kvällstid på varierande veckodagar (inte fredagar) med avslutning i slutet av april.

Varje pass varar mellan två och tre timmar beroende på vilken föreläsning det är, och det är viktigt att du kan och har möjlighet att delta vid (helst) varje tillfälle.

Utbildningen varvar teori, praktik samt gästföreläsningar och bygger mycket på varje deltagares eget engagemang i reflektioner och diskussioner.

Till vårens utbildning finns max 15 platser – visst vill du delta? Ansökningsperioden är 26 januari-12 februari. Vi välkomnar alltså din skriftliga ansökan senast den 12 februari!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANSÖKAN!

Några reflektioner från tidigare deltagare:

  • ”Jag har fått många tankeställare och aha-upplevelser!”
  • ”Bra att deltagarna är i olika åldrar och kommer från en blandning av sporter, det ger en härlig dynamik och nya kunskaper.”
  • ”Jag tycker diskussionerna och utbyten med andra varit mest värdefullt. En viktig del i ledarskapet är att förstå andra och utbytet vi alla fått av varandra har i alla fall givit mig många bra vägvisare och tankeställare.”
  • ”Mycket bra blandning av intressanta ämnen/föreläsningar.”
  • ”Genuint imponerad; hög kvalitet rätt igenom!”
  • ”Fantastiskt att en sådan här gedigen utbildning är gratis; det möjliggör även för små klubbar att få gå.”
  • ”Jag är glad och tacksam över att ha fått gå utbildningen; bland det bästa jag gjort!”
  • ”Jag känner mig stolt över att få vara en del av detta som En bra start gör!”